20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Zakaj ne uspem prenesti ESET varnostne rešitve?
 Zakaj ne uspem prenesti ESET varnostne rešitve?
Članek Ko prejmete uporabniško ime in geslo (po nakupu), lahko prenesete vašo ESET varnostno rešitev. Če pride do težav si pomagajte s spodnjim seznamom rešitev.

1. Ali ste prepričani, da ste pravilno unesli uporabniško ime in geslo?
Vaše uporabniško ime in geslo sta specifična ter občutljiva na pravilno zapisane velike in male črke. Ti podatki so potrebni za preverjanje podatkov na ESET strežnikih za potrditev vašega nakupa. Ena sama napačno natipkana črka vam lahko prepreči prenos ESET varnostne rešitve. Vašega uporabniškega imena in gesla ni mogoče spreminjati.

 
2. Ali poskušate prenesti tisto različico programa, ki ste jo kupili?
Pred prenosom vas naprošamo, da se prepričate, da želite prenesti pravilen izdelek, saj licenca velja samo za določeno ESET varnostno rešitev, katero ste izbrali ob nakupu. Na primer, uporabniško ime in geslo za ESET NOD32 ne more biti uporabljeno za prenos namestitvenega paketa za ESET Smart Security.


3. Obstajajo različne različice tako za ESET Smart Security kot tudi za ESET NOD32 Antivirus, ki so izdelane za delovanje na 32- ali 64-bit procesorjih. Ste prepričani, da želite prenesti pravilno različico?
 
4. Ali prenašate namestitveni paket .msi datoteko v težko dosegljivo lokacijo na vašem računalniku? Za namestitveno datoteko r
aje izberete Zaženi (Run) kot Shrani (Save).

Ko izberete izdelek za prenos in vnesete vaše podatke boste morali izbrati med Zaženi (Run) ali Shrani (Save). Kliknite Shrani (Save) in shranite namestitveno datoteko .msi na vaše Namizje (Desktop). Ko je prenos zaključen, z dvojnim klikom odprite preneseno datoteko in izberite Zaženi (Run). Nato sledite korakom namestitvenega čarovnika in ob zahtevi ponovno zaženite računalnik.Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 99
Ustvarjeno: 20 Jan 2010 10:09 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02