18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Prejel sem opozorilo "Znana združljivostna težava" ("Known compatibility issues") Windows asistent za združljivost programske opreme v Windows 7
 Prejel sem opozorilo "Znana združljivostna težava" ("Known compatibility issues") Windows asistent za združljivost programske opreme v Windows 7
Članek Ob nameščanju vaše ESET varnostne rešitve z zgoščenke, boste mogoče dobili sporočilo »Ta program ima znane združljivostne težave« (“This program has known compatibility issues”) s strani Windows Program Compatibility Assistant v Windows 7. Sporočilo bo izgledalo kot to na spodnji sliki:


 
Ta napaka se ponavadi pojavi v primeru, da nameščate ESET varnostno rešitev z zgoščenke, ki je bila ustvarjena pred izdajo Windows 7. Čeprav je varno namestiti vaš ESET produkt s klikom na Zaženi program (Run Program) v oknu Asistenta za združljivost programske opreme (Program Compatibility Assistant), vam priporočamo, da kliknete Prekliči (Cancel) in nato prenesete zadnjo različico z naše spletne strani in tako zagotovite največjo združljivost.

Opozorilo Asistenta za združljivost programske opreme (Program Compatibility Assistant) lahko prejmete tudi če imate na Windows 7 nameščen ESET Smart Security 3.0. Za zaustavitev prikazovanja sporočila vsakokrat ko se računalnik zažene, izberite možnost Tega sporočila ne prikazuj več (Don't show this message again) in kliknite Zaženi aplikacijo (Run program) za potrditev izbire. Lahko tudi odstranite ESET Smart Security in namestite najnovejšo različico.


 


Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 96
Ustvarjeno: 13 Jan 2010 11:26 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02