20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Napaka 0x101a med posodabljanjem virusnih definicij za ESET NOD32 ali ESET Smart Security
 Napaka 0x101a med posodabljanjem virusnih definicij za ESET NOD32 ali ESET Smart Security
Članek Do težave največkrat pride v primeru da je bil izveden Windows Update, računalnik pa po tem ni bil ponovno zagnan.
Najhitrejša rešitev je ponovni zagon računalnika, če pa to ne odpravi težave pa je potrebno izvesti še spodnje korake.

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. Izberite tipko F5 za prikaz okna naprednih nastavitev.

3. Iz seznama v Naprednih nastavitvah izberite Posodobitev (Update).

4. Prepričajte se, da je vaš Strežnik za posodabljanje (Update server) nastavljen na Izberi samodejno (Choose automatically) ter da sta vaše Uporabniško ime (Username) in Geslo (Password) vnesena pravilno.5. Počistite predpomnilnik posodobitve s klikom na Počisti... (Clear...) in nato izberite V redu (OK).

6. Ponovno zaženite vaš računalnik.

7. Po ponovnem zagonu računalnika odprite
glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus. V glavnem oknu programa izberite Posodobitev (Update) - Posodobitev zbirke virusnih definicij (Update virus signature database).Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 82
Ustvarjeno: 05 Feb 2009 2:51 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02