20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako odstranim drug antivirusni program - odstranjevalna orodja za znano protivirusno programsko opremo
 Kako odstranim drug antivirusni program - odstranjevalna orodja za znano protivirusno programsko opremo
Članek Sočasno delovanje dveh protivirusnih programov na istem računalniku lahko poslabša delovanje in povzroči nestabilnost sistema. Zato je pomembno, da predhodno nameščeno protivirusno programsko opremo odstranite z vašega sistema pred namestitvijo vaše ESET varnostne rešitve. Tipično odstranjevanje z uporabo Windows odstranjevalnega orodja (Dodaj/Odstrani programe (Add/Remove Programs)) pogosto ne zadostuje.

  1. Pojdite na to spletno povezavo
  2. Izberite primerno datoteko DOWNLOAD 64-bit AV REMOVER ali DOWNLOAD 32-bit AV REMOVER
  3. Dvokliknite ESET AV Remover


  4. Ko preberete licenčno pogodbo za končnega uporabnika, kliknite Sprejmi.
  5. Kliknite Nadaljuj. ESET AV Remover bo skeniral vaš računalnik za predhodno nameščeno protivirusno programsko opremo.
  6. Potrdite polje poleg aplikacij, ki jih želite odstraniti, in kliknite Odstrani.


  7. Kliknite Odstrani. Program ESET AV Remover bo začel odstranjevati programsko opremo iz vašega sistema.


  8. Ko bo postopek odstranitve končan, bodo prikazane uspešno odstranjene aplikacije. Kliknite Nadaljuj. Priporočamo, da znova zaženete računalnik in znova zaženete program ESET AV Remover, da zagotovite odstranitev vseh ostankov prejšnje protivirusne programske opreme.

  9. Po uspešnem odstranjevanju bo potreben ponoven zagon sistema. Šele nato lahko nadaljujete z namestitvijo vaše ESET varnostne rešitve.
 

Če ste opazili da so kljub odstranitvi še vedno prisotni AV programi, poiščite primeren odstranjevalnik iz seznama (povezava iz 1. točke) kateri se nanaša na protivirusno programsko opremo, ki jo imate še vedno nameščeno na vašem sistemu, in sledite zahtevam oziroma navodilom na spletni strani.
 

V primeru, da potrebujete dodatno pomoč se obrnite na našo tehnično podporo. Če želite podati zahtevek za tehnično pomoč kliknite tukaj.

*ESET in Si Splet ne prevzemata odgovornosti za kakršnokoli škodo ali izgubo podatkov, ki bi jo povzročilo odstranjevanje katerekoli protivirusne programske opreme.


Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 73
Ustvarjeno: 06 Nov 2008 11:21 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02