20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako spremenim preizkusno različico v registrirano?
 Kako spremenim preizkusno različico v registrirano?
Članek V primeru, da ste nakup že opravili in že imate uporabniško ime in geslo preskočite koraka 2 in 3 v spodnjih navodilih.

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. Kliknite na Stanje zaščite (Protection status) in nato Kupi polno različico (Purchase full version).3. Po opravljenem nakupu (po evidentiranem plačilu) boste na navedeni e-poštni naslov prejeli uporabniško ime in geslo (ponavadi v roku 1h).

4. V glavnem oknu uporabniškega vmesnika izberite Posodobitev (Update) in nato Nadgradi na polno različico... (Update to full version...). Pojavilo se bo okno za vnos uporabniških podatkov.

5. Vnesite uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli v elektronski pošti. Uporabniško ime in geslo izgledata takole (to je samo PRIMER):
Uporabniško ime: EAV-12345678
Geslo: abcde123456.
Če vas program ne vpraša za uporabniško ime in geslo ste svoje uporabniške podatke vpisali pravilno. Če vas program vpraša po uporabniškem imenu in geslu izberite Prekliči (Cancel) in ponovite koraka 4 in 5. Pazljivo ponovno vnesite uporabniške podatke. Prepričajte se, da ste prijavljeni z računom, ki ima administratorske pravice.
Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 33
Ustvarjeno: 03 Nov 2008 2:42 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02