20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Inštalacija ESET Smart Security in ESET Smart Security Premium - Windows
 Inštalacija ESET Smart Security in ESET Smart Security Premium - Windows
Članek

Prenos in namestitev ESET Internet Security ali ESET Smart Security Premium

 1. Odstranite predhodno nameščeno protivirusno programsko opremo v sistemu.

 2. Če imate CD, ga vstavite v računalnik (če se namestitev ne začne samodejno, kliknite Start - Computer in dvokliknite ikono diska ESET).

  Namestitev brez CD-ja:
  Prenesite datoteko namestitvenega programa spodaj:

  ESET Smart Security Premium

  ESET Internet Security

  Za začetek namestitve dvokliknite datoteko namestitvenega programa.

 3. Na zaslonu Namesti ESET Smart Security Premium kliknite Nadaljuj.


 4. Kliknite Sprejmi.


 5. Izberite ESET Live Grid in Detection of Potentially Unwanted Applications. Kliknite Namesti.


 6. Kliknite Končaj, da zapustite čarovnika za namestitev.


 7. Okno za aktiviranje izdelka se bo samodejno odprlo. Če posodabljate iz prejšnje različice, bodo vaše informacije o licenci samodejno vnesene. Vnesite ali kopirajte / prilepite licenčni ključ v prazno polje in kliknite Aktiviraj. Poskrbite, da boste licenčni ključ vnesli točno tako, kot je prikazan, in vključite vezaje. Če kopirate / prilepite, ne pozabite naključno izbrati dodatnega prostora okoli besedila. Če imate CD, vnesite aktivacijski ključ (natisnjen na etiketi) v prazno polje. Bodite prepričani, da vključite vezaje.

  Kliknite tukaj, če nimate licenčnega ključa ali po nakupu ne prejmete e-poštnega sporočila z informacijami o licenci. 8. Če ste pravilno vnesli vaše poverilnice, boste videli uspešen zaslon Aktivacija. Za dokončanje aktivacije kliknite Končano. Če imate CD in uporabite aktivacijski ključ za aktiviranje, boste videli zaslon za registracijo. Izpolnite vsa ustrezna polja in kliknite Vključi - Končano. 9. V oknu z omrežno povezavo se pojavi novo omrežje Home ali office, če to namestitev izvajate v pisarni ali v domačem okolju. Izberite Javno "Public" omrežje samo takrat, ko potujete z računalnikom in program ESET Smart Security Premium zazna nova omrežja. 10. Vaš izdelek ESET Security je zdaj nameščen in popolnoma funkcionalen. Odvisno od izdelka boste pozvani, da omogočite dodatna varnostna orodja ESET.


Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 250
Ustvarjeno: 02 Aug 2017 3:09 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02