18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako lahko izvozim nastavitve moje ESET varnostne rešitve v .xml datoteko?
 Kako lahko izvozim nastavitve moje ESET varnostne rešitve v .xml datoteko?
Članek V primeru, da ste spreminjali nastavitve vaše ESET varnostne rešitve in želite izvoziti te nastavitve iz enega računalnika na drugega, lahko to storite tako, da ustvarite .xml datoteko. V primeru, da želite to storiti sledite spodnjim navodilom:

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. Izberite Napredni način (Advanced mode) (v levem spodnjem kotu izberite možnost  Standardni način Spremeni...(Standard mode Change...) ali pritisnite tipki CTRL + M).

3. Na levi strani izberite Nastavitve (Setup) in nato na desni strani kliknite Uvoz in izvoz nastavitev... (Import and export settings...).4. Izberite Izvozi nastavitve (Export settings) in nato izberite ime in lokacijo, kjer se bo .xml datoteka nahajala. Izberite V redu (OK).

Uporabite svoje nastavitve na drugem računalniku

1. V primeru, da želite uvoziti nastavitve vaše ESET varnostne rešitve v drug računalnik, ponovite zgornje korake 1, 2 in 3na drugem koraku in nato izberite Uvozi nastavitve (Import settings).

2. Kliknite na gumb ... za iskanje .xml datoteke, katero želite uvoziti (nahaja se lahko na skupnem trdem disku, na USB ključku, itd.) in nato izberite V redu (OK) za potrditev. Sedaj bi moral biti vaš drugi računalnik nastavljen enako kot prvi.

Pošljite vašo nastavitev naši tehnični podpori

Za lažje svetovanje pri vaši težavi, bo lahko tehnična podpora zahtevala vašo .xml datoteko, ki vsebuje nastavitve vaše ESET varnostne rešitve. To datoteko pripnite vašemu e-poštnemu sporočilu.Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 187
Ustvarjeno: 13 May 2010 12:21 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02