18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Zakaj imam težave pri dostopu do localhost naslovov?
 Zakaj imam težave pri dostopu do localhost naslovov?
Članek
V primeru, da imate na vašem računalniku ESET Smart Security in uporabljate programsko opremo za spletno razvijanje (web development software) lahko določene omrežne izvedbe ne bodo pravilno sklicevale rezervirano ''localhost'' ime v Internet Explorer-ju. Ta težava se pojavlja v Windows Vista brez servisnega paketa. (Windows File Protection je bil predstavljen v Vista servisnem paketu 1 in v Windows XP z internetnim protokolom verzija 6 (Internet Protocol Version 6) [IPv6]). Ta neskladnost se pojavlja v nastavitvah hibridne različice internetnega protokola 4 (IPv4) in internetnega protokola 6 (IPv6). V primeru, da localhost naslovni niso na voljo ob uporabi Internet Explorer-ja kot spletnega brskalnika, spremenite oznako localhost v naslovu s 127.0.0.1.

Lahko pa trajno rešite to težavo tako, da uredite host datoteko in zakomentirate (#) to vrstico "::1 localhost". V tem primeru se prepričajte, da se "127.0.0.1 localhost" nahaja v tej datoteki.Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 180
Ustvarjeno: 11 May 2010 2:11 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02