16 Jun 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Windows varnostno središče (Windows Security Center) prikazuje napačne podatke o moji ESET varnostni rešitvi
 Windows varnostno središče (Windows Security Center) prikazuje napačne podatke o moji ESET varnostni rešitvi
Članek V primeru, da vaše Windows varnostno središče javlja, da je protivirusna zaščita v vaši ESET varnostni rešitvi onemogočena, ne glede na to, da so omogočene in pravilno delujoče vse njene funkcije, vključno s protivirusno zaščito, sledite spodnjim navodilom za rešitev.

Najverjetneje to težavo povzroča poškodovana baza podatkov v mapi C:\Windows\System32\Wbem\Repository. To območje uporablja operacijski sistem Windows za upravljanje storitve (service) Windows Management Instrumentation (WMI). Izmenoma Windows storitev (service) WMI uporablja za pridobivanje in pravilno prikazovanje informacij povezanih z Windows varnostnim središčem.

Da bi zagotovili pravilno prikazovanje informacij o vaši protivirusni zaščiti v Windows varnostnem središču, sledite spodnjim navodilom:

1. Kliknite na Start - Zaženi (Run). Prikazalo se bo okno Zaženi (Run). Vtipkajte services.msc in izberite V redu (OK).2. Prikazalo se bo okno Storitev (Services). Poiščite storitev Windows Management Instrumentation.

3. Z desnim klikom kliknite na storitev in izberite Stop (glejte spodnjo sliko). Zaprite okno Storitev (Services).4. Z uporabo Windows Explorer, izbrišite vse datoteke v mapi C:\Windows\System32\Wbem\Repository.

5. Ponovno zaženite računalnik. Zagnala se bo storitev WMI service, vse datoteke v mapi C:\Windows\System32\Wbem\Repository se bodo obnovile in podatki v Windows varnostnem središču se bodo posodobili.Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 170
Ustvarjeno: 06 Apr 2010 11:49 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02