20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako vem ali se ESET Internet Security/ESET NOD32 Antivirus pravilno posodablja?
 Kako vem ali se ESET Internet Security/ESET NOD32 Antivirus pravilno posodablja?
Članek Privzeto je, da ESET varnostna rešitev vsako uro preverja za novimi posodobitvami, katere so posodobljene vsaj enkrat dnevno z novo zbirko virusnih definicij in občasno tudi s posodobitvami programskih komponent. Te komponente so najpomembnejši dejavnik pri varnosti vašega računalnika. V primeru, da bi radi izvedeli ali je bila zbirka virusnih definicij posodobljena, sledite spodnjim navodilom.

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Internet Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. V glavnem oknu izberite Posodobitev (Update).

3. Pri posodobitvenem stanju bi moralo pisati: Zbirka virusnih definicij je posodobljena (Virus signature database is up to date) (Uspešno posodobitev lahko preverite tudi tako, da preverite čas in datum, ko je bila opravljena Zadnja uspešna posodobitev (Last successful update)).


V primeru, da je prikazano zgornje sporočilo ste z opravilom zaključili. V primeru, da se to sporočilo ni prikazalo kliknite na Posodobitev zbirke virusnih definicij (Update virus signature database).

4. V primeru, da se zbirka virusnih definicij uspešno posodobi, ste z opravilom zaključili. V primeru, da se vam med posodobitvijo prikaže opozorilo, izberite Podrobnosti o licenci (License Details).

Preverite ali ste pravilno vnesli licenčni ključ. Primer:

Uporabniško ime: EAV-1234567Pomembno!

-Licenčni podatki so občutljivi na velike in male črke. Obvezen je tudi pomišljaj.
-Pri uporabi tehnike kopiraj in prilepi se prepričajte, da niste označili tudi presledka.
-Pri geslih ne uporabljamo črke 'L', uporabite številko ena (1).
-Veliki znak '0' se nanaša na številko nič, mali znak 'o' se nanaša na malo črko o.

5. Izberite Končaj (Done) in poskusite ponovno posodobiti zbirko virusnih definicij s klikom na Posodobitev zbirke virusnih definicij (Update virus signature database).

Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 162
Ustvarjeno: 24 Mar 2010 10:02 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02