20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Namestitev ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus na ISA Server povzroči izgubo internetne povezave
 Namestitev ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus na ISA Server povzroči izgubo internetne povezave
Članek Ko je ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus nameščen na Microsoft ISA Server, je ISA Server dodan na seznam spletnih brskalnikov v ESET Smart Security/ESET NOD32 Antivirus. To lahko moti komunikacijo med ISA Server in pregledovalno komponento Spletni dostop (Web access) (HTTP) protivirusnega programa, kar povzroči izgubo internetne povezave na delovnih postajah, ki so povezane na ISA Server. Da bi odpravili to težavo sledite spodnjim navodilom na ISA Server:

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. Izberite tipko F5 za prikaz okna naprednih nastavitev.

3. V seznamu Naprednih nastavitev (Advanced Setup) izberite Protivirusna zaščita (Antivirus and antispyware) - Zaščita spletnega dostopa (Web access protection) - HTTP - Spletni brskalniki (Web browsers).

4. Klikajte na kvadratek pred C:\Program Files\Microsoft ISA Server\wspsrv.exe dokler se ne pojavi rdeč znak 'X'. Izberite V redu (OK) za shraniti.Sedaj ste uspešno izključili ISA Server iz pregledovanja.Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 160
Ustvarjeno: 22 Mar 2010 1:41 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02