18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako obnovim datoteko ki je v karanteni?
 Kako obnovim datoteko ki je v karanteni?
Članek V primeru, da je vaša ESET varnostna rešitev prenesla datoteko v karanteno za katero z gotovostjo veste, da je varna, je potrebno to datoteko izločiti iz sprotnega pregleda in pregleda na zahtevo. V primeru, da želite začasno onemogočiti zaščito, obnoviti datoteko v karanteni in določiti izključitev, da ta datoteka ne bo ponovno dana v karanteno, sledite spodnjim navodilom:

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. Izberite Nastavitve (Setup) - Protivirusna zaščita (Antivirus and antispyware) in nato kliknite Začasno onemogoči zaščito pred virusi in vohunsko programsko opremo (Temporarily disable Antivirus and antispyware protection). Izberite Da (Yes), ko bo zahtevalo potrditev za opravljeno dejanje.

3. Izberite Napredni način (Advanced mode) (v levem spodnjem kotu izberite možnosti Spremeni... (Change...) ali pritisnite tipki CTRL + M).

4. Izberite Orodja (Tools) - Karantena (Quarantine). Z desnim klikom kliknite na želeno datoteko ter izberite Obnovi (Restore). Izberite Da (Yes) za potrditev zahteve.

OPOMBA: Da bi poslali datoteko v karanteni na ESET za analizo ali gre za napačno prepoznano datoteko, z desnim klikom kliknite na datoteko in izberite Pošlji v analizo (Submit for analysis). Dodajte komentarje in kontaktni e-poštni naslov in nato izberite Pošlji (Submit). ESET laboratorij ceni vašo pomoč pri izboljševanju zaznave. V primeru, da bi potrebovali več podatkov vas bomo kontaktirali (Po pošiljanju datoteke lahko nadaljujete z obnovitvijo datoteke, tako, da opravite desni klik na datoteko in izberete Obnovi (Restore)).5. Izključite datoteko iz iz sprotnega pregleda in pregleda na zahtevo.

Navodila za dodajanje izključitev pri sprotnega pregledovanja

Navodila za dodajanje izključitev pri pregleda na zahtevo

Ko zaključite korake iz zgornjih člankov, nadaljujte na korak 6.

6. Ne pozabite ponovno omogočiti protivirusno zaščito in sicer s klikom na Nastavitve (Setup) - Protivirusna zaščita (Antivirus and antispyware) - Omogoči zaščito pred pred virusi in vohunsko programsko opremo (Enable Antivirus and antispyware protection).Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 149
Ustvarjeno: 12 Mar 2010 9:06 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02