18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Prejel sem obvestilo 'Prišlo je do napake pri poskušanju branja iz C:\Windows\Installer\eav_nt32_enu.msi' ('An error occured while trying to read from C:\Windows\Installer\eav_nt32_enu.msi') – Kaj lahko storim?
 Prejel sem obvestilo 'Prišlo je do napake pri poskušanju branja iz C:\Windows\Installer\eav_nt32_enu.msi' ('An error occured while trying to read from C:\Windows\Installer\eav_nt32_enu.msi') – Kaj lahko storim?
Članek
V primeru, da ste prejeli obvestilo 'Napaka med branjem iz C:\Windows\Installer\eav_nt32_enu.msi' (ali nekaj podobnega) med poskušanjem odstranjevanja ali ponovnega nameščanja ESET varnostne rešitve, je mogoče težava v tem, da je bil prvotno nameščen na drug pogon/mapo, in ne v privzeto mapo C:\Program Files.

Da bi odpraviti to težavo kopirajte .msi namestitveno datoteko (npr. eav_nt32_enu.msi) v C:\Windows\Installer directory in ponovno poskusite odstraniti/ponovno namestiti vašo ESET varnostno rešitev.
Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 144
Ustvarjeno: 09 Mar 2010 12:16 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02