20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Zakaj sem prejel obvestilo, da je bil z mojega e-poštnega naslova poslan virus, kljub temu da je moja ESET varnostna rešitev posodoboljena?
 Zakaj sem prejel obvestilo, da je bil z mojega e-poštnega naslova poslan virus, kljub temu da je moja ESET varnostna rešitev posodoboljena?
Članek Številni škodljivi programi, kot so na primer boti, trojanski konji, virusi in črvi ponaredijo resničen pošiljateljev naslov z naključno izbranim, ki ga je našel v imeniku na okuženem računalniku. Če se vaše ime in vaš e-poštni naslov nahajata v imeniku nekoga, ki ima okužen računalnik, je lahko ta oseba nevede poslala okuženo e-poštno sporočilo z uporabo vašega imena. V tem primeru boste morda prejeli sporočilo protivirusne programske opreme novega prejemnika, ki navaja (napačno), da ste poslali okuženo e-pošto sporočilo.

Če želite preveriti ali je vaš računalnik okužen, se prepričajte, da je vaša ESET varnostna rešitev posodobljena na zadnjo različico in opravite globinski pregled sistema (in-depth system scan) s Pregledovalnikom na zahtevo (On-demand scanner).
Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 143
Ustvarjeno: 09 Mar 2010 10:43 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02