18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako zaženem preiskovanje na zahtevo?
 Kako zaženem preiskovanje na zahtevo?
Članek Če sumite, da bi vaš računalnik lahko bil okužen lahko zaženete preiskovanje na zahtevo. Priporočamo, da takšno preiskovanje sprožite vsaj dvakrat na mesec.

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. Izberite Napredni način (Advanced mode) (v levem spodnjem kotu izberite možnost Standardni način Spremeni...(Standard mode Change...) ali pritisnite tipki CTRL + M).

3. Kliknite na Pregled računalnika (Computer scan) in nato Pametni pregled (Smart scan).4. Ko bo preiskovanje zaključeno se bo na zaslonu izpisalo poročilo s številom okuženih in očiščenih datotek. Izberite V redu (OK) za vrnitev v glavno programsko okno. V primeru, da želite videti podrobno poročilo pregledovanja na zahtevo, nadaljujte na korak 5.

5. Izberite Orodja (Tools) - Dnevniške datoteke (Log files). Iz spustnega menija Dnevnik (Log) izberite Pregled računalnika na zahtevo (On-demand computer scan).6. Z dvojim klikom izberite vrstico, ki vsebuje zadnji pregled (prva vrstica). Pojavilo se bo novo okno Pregled računalnika na zahtevo (On-demand computer scan), ki bo vsebovalo podrobno poročilo.


Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 14
Ustvarjeno: 03 Nov 2008 10:30 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02