20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Povečana poraba pomnilnika in upočasnjeno delovanje sistema pri uporabi ESET Smart Security na Windows 7 in Windows Server 2000 R2
 Povečana poraba pomnilnika in upočasnjeno delovanje sistema pri uporabi ESET Smart Security na Windows 7 in Windows Server 2000 R2
Članek
Microsoft je obvestil prodajalce programske opreme, da je sedaj na voljo popravek za Windows 7 in Windows Server 2000 R2 za odpravljanje težav pri uhajanju pomnilnika v Windows Filtering Platform (WFP). WFP je tehnologija, ki jo Microsoft nudi razvijalcem omrežij, varnostne programske opreme in orodij za spremljanje omrežnega prometa.

Nekateri uporabniki ESET Smart Security na Windows 7 ali Server 2008 R2 lahko opazijo povečano porabo pomnilnika, ki sčasoma povzroči poslabšano delovanje sistema. Vpliv, ki ga ima ta težava na stranke, je zelo težko določiti, saj temelji na vrsti in količini opravljenega omrežnega prometa, kar pa se razlikuje od uporabnika do uporabnika.    

Podroben opis težave se nahaja v Microsoft-ovi bazi znanja (Microsoft Knowledge Base), v članku #979223, "A nonpaged pool memory leak occurs when you use a WFP callout driver in Windows 7 or in Windows Server 2008 R2."

Popravek lahko zahtevate na sledečem spletnem naslovu Micorsoft podpore:
http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=979223&kbln=en-us  
Na spletni strani izberite Show hotfixes for all platforms and languages (Prikaži popravke za vse platforme in jezike) in nato izberite popravke, ki so na voljo za vašo platformo.

ESET priporoča strankam, da zahtevajo ta popravek pri Microsoftu in ga potem, ko preverijo skladnost z operacijskim okoljem, uporabijo v najkrajšem možnem času.
Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 139
Ustvarjeno: 08 Mar 2010 12:59 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02