20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako omogočim vse možnosti v Pregledovalniku na zahtevo?
 Kako omogočim vse možnosti v Pregledovalniku na zahtevo?
Članek Privzete nastavitve pregledovanja za ESET Smart Security in ESET NOD32 Antivirus so nastavljene za povečevanje učinkovitosti in zaščito varnosti vašega računalnika. Vendar pa, nekatere možnosti niso privzeto omogočene zaradi časa, ki je potreben za pregled in pa možnosti, da bi prišlo do konfliktov z obstoječo programsko opremo. Če želite te možnosti omogočiti, sledite spodnjim navodilom:

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. Izberite tipko F5 za prikaz okna naprednih nastavitev.

3. V seznamu Naprednih nastavitev (Advanced Setup) izberite Protivirusna zaščita (Antivirus and antispyware) - Zaščita spletnega dostopa (Web access protection) - Pregled računalnika na zahtevo (On-demand computer scan).4. Prepričajte se, da ima Izbrani profil (Selected profile) določen Globinski pregled (In-depth scan). Kliknite na Nastavitve... (Setup...) poleg Nastavitev parametrov orodja ThreatSense (ThreatSense engine parameter setup).

5. V oknu Nastavitve parametrov orodja ThreatSense (ThreatSense engine parameter setup), na levem seznamu kliknite na Predmeti (Objects). Prepričajte se, da so vse možnosti v razdelku Predmeti (Objects) na desni, izbrane.  6. Na levi strani kliknite na Možnosti (Options). Prepričajte se, da so v razdelku Možnosti (Options) na desni strani vse možnosti izbrane.7. Na levi strani izberite Čiščenje (Cleaning). V razdelku Čiščenje (Cleaning) na desni strani, določite Raven čiščenja (Cleaning Level) na Strogo čiščenje (Strict cleaning) (drsnik premaknite na skrajni desni rob). Izberite V redu (OK).8. Izberite Nastavitve... (Setup...) poleg Cilji pregleda (Scan targets).9. V spustnem meniju Cilji pregleda (Scan targets) izberite Po nastavitvah profila (By profile settings).10. Izberite možnost (Moj) Računalnik ((My) Computer) (spusti meni Cilji pregleda bo začasno prazen) in izberite V redu (OK). Takšna nastavitev bo zagotovila, da bodo vsi pogoni in delovni pomnilnik pregledani.
Z vključitvijo teh možnosti vas ESET pregledovalnik ob morebitni najdbi grožnje ne bo obveščal, saj bo najprej skušal grožnjo odstraniti. V primeru neuspešnega čiščenja bo grožnja izbrisana. Čas pregledovanja bo tako najverjetneje daljši zaradi globinskega pregledovanja.
 Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 138
Ustvarjeno: 08 Mar 2010 11:29 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02