20 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako na namizju ustvarim bližnjico za ESET varnostno rešitev?
 Kako na namizju ustvarim bližnjico za ESET varnostno rešitev?
Članek Če želite narediti na namizju bližnjico, ki bo odprla glavno okno programa ESET, sledite sledečim navodilom:

1. Kliknite na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET.

2. Z desnim klikom kliknite na ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus ali NOD32 Control Center (glede na različico ESET varnostne rešitve, ki jo uporabljate) in izberite Pošlji na (Send To) - Namizje (ustvari bližnjico) (Desktop (create shortcut)). ESET ikona se bo prikazala na Namizju.

3. Če želite dodati ESET ikono v vrstico za Hitri zagon (Quick Launch) kliknite in povlecite ESET ikono iz Namizja v vrstico za Hitri zagon (na desni strani Start gumba).


OPOMBA: V primeru, da ne uspete opraviti desnega klika v meniju Start (se ne prikaže meni z možnostimi ob desnem kliku) boste morda potrebovali prilagoditi lastnosti menija Start. V Windows XP: z desnim klikom kliknite na Start in nato kliknite na Lastnosti (Properties) - zavihek Meni Start - Prilagodi... (Customize...) - zavihek Napredno (Advanced) in nato izberite možnost Omogoči povleci-in-spusti (Enable dragging and dropping). V Windows Vista: desni klik na Start in nato Lastnosti (Properties) - zavihek Meni Start - Prilagodi... (Customize...), in nato izberite možnost Omogoči priročni meni in povleci-in-spusti (Enable context menus and dragging and dropping).



Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 130
Ustvarjeno: 22 Feb 2010 2:34 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02