18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Zakaj ne prejemam posodobitev zbirke virusnih definicij prek proxy strežnika?
 Zakaj ne prejemam posodobitev zbirke virusnih definicij prek proxy strežnika?
Članek V primeru, da za dostop do interneta uporabljate proxy, mora biti vaša ESET varnostna rešitev prilagojena za posodabljanje zbirke virusnih definicij prek proxy strežnika.

1. Odprite glavno okno programa s klikom na ikono v obvestilni vrstici Windows ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.

2. Izberite tipko F5 za prikaz okna naprednih nastavitev.

3. V seznamu Naprednih nastavitev (Advanced Setup) izberite Posodobitev (Update) in nato kliknite na gumb Napredne nastavitve posodabljanja: Nastavitve... (Advanced update setup...).4. Kliknite na zavihek HTTP Proxy.

OPOMBA: V primeru, da je računalnik že nastavljen, da uporablja proxy za običajno spletno brskanje (Start - Nadzorna plošča (Control Panel) - Internetne možnosti (Internet Options)), potem ne spreminjajte že privzetih nastavitev Uporabi globalne nastavitve proxy strežnika (Use global proxy server settings).

5. Izberite možnost Vzpostavi povezavo prek proxy strežnika (Connection through a proxy server) in vnesite podatke za Proxy strežnik (Proxy server) in Vrata (Port) (v primeru, da je potrebno uporabniško ime/geslo se obrnite na sistemskega skrbnika).

Pomembno! Ne vnašajte celotnega URL naslova, kot npr. "http://proxy.address:port". V polje Proxy strežnik (Proxy server) vnesite le"proxy.address" in v polje Vrata (Port) vnesite številko vrat.6. Izberite V redu (OK) za shranjevanje sprememb in ponovno izberite
V redu (OK) za zaprtje okna Naprednih nastavitev.

7. Preverite ali sedaj prejemate posodobitve zbirke virusnih definicij prek proxy strežnika. To storite tako, da izberite Posodobitev (Update) - Posodobitev zbirke virusnih definicij (Update virus signature database).Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 122
Ustvarjeno: 16 Feb 2010 1:10 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02