18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako izdelam SysInspector poročilo?
 Kako izdelam SysInspector poročilo?
Članek 1. Prenesite različico ESET SysInspector, ki je primerna za vaš računalnik:

ESET SysInspector 32-bit različica

ESET SysInspector 64-bit različica  

OPOMBA: SysInspector poročilo lahko ustvarite v vaši ESET varnostni rešitvi. V Naprednem načinu (Advanced mode) (izberite CTRL + M na tipkovnici, da spremenite Standardni način v Naprednega) izberite Orodja (Tools) - SysInspector in nato izberite Ustvari (Create).

2. Ko boste pozvani z izbiro Zaženi (Run) ali Shrani (Save), izberite Shrani (Save) in shranite datoteko na vaše Namizje (Desktop).

3. Z dvojnim klikom izberite SysInspector ikono na vašem namizju in izberite Zaženi (Run). Pazljivo preberite Pravila in pogoje ter izberite I agree. SysInspector bo potreboval nekaj minut, da bo pregledal vaš računalnik in ustvaril poročilo.4. Ko bo analiza zaključena se bo prikazalo glavno okno programa SysInspector. Shranite poročilo z klikom na File - Save Log. Izberite Yes za potrditev.5. Poročilo shranite tako, da izberete Namizje (Desktop) in kliknete Shrani (Save).

OPOMBA: Preden shranite poročilo na vaš računalnik se prepričajte, da je v meniju Save as type: izbran tip ESET SysInspector Compressed Log (*.zip). Ime datoteke bo že v naprej določeno – ne spreminjajte imena.6
. Poročilo pošljite skupaj z e-poštnim sporočilom na tehnično podporo. Tehnična podpora bo preučila vaše poročilo ter vam sporočila najboljšo rešitev glede na vašo težavo.

OPOMBA: V primeru, da ne uspete pripeti arhivske datoteke v priponko, spremenite pripono datoteke v .file (npr. SysInspector.file).


Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 116
Ustvarjeno: 03 Feb 2010 10:31 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02