18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kako zaženem pregledovanje v Varnem načinu (Safe Mode) zagona Windows?
 Kako zaženem pregledovanje v Varnem načinu (Safe Mode) zagona Windows?
Članek 1. V primeru, da želite spodnja navodila videti tudi v Varnem načinu izdelajte dokument v Beležnici (Notepad) . Označite besedilo, ki ga želite kopirati in nato izberite CTRL + C.

2. Odprite Beležnico (Notepad) s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - Pripomočki (Accessories) - Beležnica (Notepad).

3. Izberite CTRL + V  za prilepiti besedilo v Beležnico (Notepad). Dokument shranite na Namizje (Desktop) s primernim imenom, kot na primer ESET_Pregled_Pomoc. Dokument lahko tudi natisnete.

4. Ponovno zaženite računalnik. Med zagonom, večkrat pritiskajte tipko F8, dokler se vam ne prikažejo napredne možnosti. Izberite Varni način (Safe Mode) in izberite ENTER.

5. Na naslednjem izpisu izberite vaš operacijski sistem in izberite tipko ENTER (samo uporabniki Windows XP).

6. Izberite Start - Vsi programi (All Programs) - Pripomočki (Accessories) - Ukazni poziv (Command Prompt).

7. Odprite dokument, ki ste ga ustvarili in kopirajte spodnje besedilo iz dokumenta v okno ukaznega poziva (command prompt) natančno tako kot je navedeno za vaš ESET varnostni produkt, vključno s presledki in navednicami.

ESET Smart Security: "c:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ecls.exe" /base-dir="c:\Program Files\ESET\ESET Smart Security" /auto /log-file=c:\ecls.txt /aind


ESET NOD32 Antivirus: "c:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ecls.exe" /base-dir="c:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus" /auto /log-file=c:\ecls.txt /aind


OPOMBA: Za prilepiti zgornjo vrstico v Ukazni poziv (Command Prompt) morate klikniti z desnim klikom in izbrati Prilepi (Paste) (bližnjica CTRL + V ne bo delovala). Potem, ko je besedilo prilepljeno izberite ENTER.


8. Ko je pregled zaključen, ponovno zaženite računalnik in ga zaženite v normalnem načinu.

9. V primeru, da želite rezultate pregleda poslati v pregled tehnični podpori, pripnite datoteko ecls.txt, ki se nahaja na lokaciji Start - Moj računalnik (My Computer) - Lokalni disk (Local Disk) (c:) e-poštnemu sporočilu, ki ga boste poslali tehnični podpori. Tehnična podpora bo preučila rezultate pregleda in vam čim prej sporočila korake za odpravljanje morebitnih težav.Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 107
Ustvarjeno: 27 Jan 2010 9:20 AM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02