18 Jul 2019 
Center za tehnično podporo » Baza znanja » ESET Smart Security Premium » Kaj naredim z licenčno datoteko ESET varnostne rešitve?
 Kaj naredim z licenčno datoteko ESET varnostne rešitve?
Članek .lic datoteka vsebuje podatke do kdaj in za koliko delovnih postaj velja licenca. .lic datoteka je potrebna za pravilno delovanje vašega sistema. Vaše licenčne datoteke vam bodo posredovane po e-pošti takoj po obdelavi naročila za vašo ESET varnostno rešitev. Za uvoz vaših licenčnih datotek v vašo ESET varnostno rešitev, si oglejte spodnja navodila, ki so navedena pod imenom vaše ESET varnostne rešitve:
ESET NOD32 za Microsoft Exchange
ESET Remote Administrator
ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus Business različici


ESET NOD32 Antivirus za Microsoft Exchange


1. Odprite e-sporočilo, ki vsebuje vašo nod32.zip datoteko za vaš Exchange strežnik.
 
2. Na datoteko kliknite z desnim klikom in izberite Shrani kot... (Save As...).
 
3. Preimenujte datoteko v nod32exchange.zip in nato shranite datoteko na namizje vašega Exchange strežnika.
 
4. Na namizju z desnim klikom kliknite na nod32exchange.zip datoteko in izberite Ekstrahiraj vse... (Extract All...). Shranite ekstrahirane datoteke na namizje.
 
5. Ob namestitvi boste opozorjeni za dodajanje licenčne datoteke ESET NOD32 Antivirus za Microsoft Exchange. Izberite Add... in nato  pojdite do lokacije vaše nod32exchange.lic datoteke, ki se nahaja na Namizju vašega Exchange strežnika in izberite Open.

POMEMBNO! Bodite prepričani, da ima izbrana datoteka .lic končnico, v nasprotnem primeru program ne bo prepoznal .zip datoteke.6. V primeru, da je ESET NOD32 Antivirus za Microsoft Exchange že nameščen na strežniku, odprite NOD32 Control Center s klikom na ikono ali v Windows opravilni vrstici ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - Eset - NOD32 Control Center.
 
7. Izberite NOD32 System Tools - NOD32 System Setup - Setup.
 
8. Izberite License keys - Add....
 


9. Za dodati vašo licenčno datoteko, pojdite do lokacije nod32exchange.lic datoteke na Namizju vašega Exchange strežnika in izberite Open - OK.

POMEMBNO! Bodite prepričani, da ima izbrana datoteka .lic končnico, v nasprotnem primeru program ne bo prepoznal .zip datoteke.


ESET Remote Administrator


1. Odprite e-sporočilo, ki vsebuje vašo nod32.zip datoteko za vaš ESET Remote Administrator.
 
2. Na datoteko kliknite z desnim klikom in izberite Shrani kot... (Save As...).
 
3. Shranite datoteko na namizje, kjer je nameščen ESET Remote Administrator.

OPOMBA: V primeru, da uporabljate ESET Remote Administrator 3.1.10 ali starejšo različico boste morali .lic datoteko ekstrahirati pred dodajanjem le te v vašo ESET Remote Administrator Console. Kliknite z desnim klikom na nod32.zip datoteko in izberite Ekstrahiraj vse... (Extract All...). Shranite ekstrahirane datoteke na namizje.
 
4. Ob namestitvi boste opozorjeni za dodajanje licenčne datoteke ESET Remote Administrator. Izberite Browse... in nato pojdite do lokacije vaše nod32.zip datoteke, ki se nahaja na Namizju vašega ESET Remote Administrator računalnika in izberite Open.5. V primeru, da je ESET Remote Administrator že nameščen na računalniku, odprite ESET Remote Administrator Console s klikom na ikono ali v Windows opravilni vrstici s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESETRemote Administrator Console.
 
6. Izberite Tools - License Manager... - Browse....
 


7. Za dodati vašo licenčno datoteko, pojdite do lokacije nod32.zip datoteke na Namizju vašega ESET Remote Administrator računalnika in izberite Open - OK.

OPOMBA: V primeru, da uporabljate ESET Remote Administrator 3.1.10 ali starejšo različico boste morali .lic datoteko ekstrahirati pred dodajanjem le te v vašo ESET Remote Administrator Console. Kliknite z desnim klikom na nod32.zip datoteko in izberite Ekstrahiraj vse... (Extract All...). Shranite ekstrahirane datoteke na namizje.


ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus Business Edition
 

1. Odprite e-sporočilo, ki vsebuje vašo nod32.zip file za vaš ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.
 
2. Na datoteko kliknite z desnim klikom in izberite Shrani kot... (Save As...).
 
3. Shranite datoteko na namizje vašega računalnika.
 
4. Na namizju z desnim klikom kliknite na nod32.zip datoteko in izberite Ekstrahiraj vse... (Extract All...). Shranite ekstrahirane datoteke na namizje.
 
5. Po namestitvi ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus, odprite glavno okno programa s klikom na ikono poleg sistemske ure ali s klikom na Start - Vsi programi (All Programs) - ESET - ESET Smart Security ali ESET NOD32 Antivirus.
 
6. Pritisnite tipko F5 za odprtje okna Naprednih nastavitev (Advanced Setup).
 
7. V Naprednih nastavitvah (Advanced Setup tree) izberite Razno (Miscellaneous) - Licence (Licenses) in nato izberite Dodaj... (Add...).8. Za dodajanje vaše licenčne datoteke pojdite na lokacijo nod32.lic datoteke, ki se nahaja na Namizju vašega računalnika iz izberite Odpri (Open) - V redu (OK).

POMEMBNO! Bodite prepričani, da ima izbrana datoteka .lic končnico, v nasprotnem primeru program ne bo prepoznal .zip datoteke.Podrobnosti o članku
Referenčna številka članka: 102
Ustvarjeno: 20 Jan 2010 12:53 PM

 Nazaj
 Prijava [Pozabljeno geslo] 
E-naslov:
Geslo:
Zapomni si me:
 
 Iskanje
 Možnosti članka
Domov | Registracija | Oddaj zahtevek | Baza znanja | Novice | Prenosi
Jezik:

 HelpDesk software eSupport v3.70.02